Curs de Dinamització d'activitats de temps lliure / monitor de lleure

Dinamització d'activitats de temps de lleure educatiu infantil i juvenil

Curs Professional Curs Professional Duración del curso 310 hores
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
Un gran futur comença amb un bon present i és des d'avui mateix quan pots fer que aquest sigui el millor possible. Educar i ensenyar de la manera correcta a les persones que més endavant ho faran en el futur no està a l'abast de tothom, per aquest motiu si creus que tu estàs fet per cuidar d'aquest col•lectiu has entrat al lloc correcte!

El curs de Dinamització d'activitats de temps lliure i monitor de lleure d’Aulacat promet destapar-te al nen petit que guardes a dintre. Endinsa't amb la diversió i l'alegria d'aquesta formació per saber com posar-ho a la pràctica de la manera més lúdica i educativa possible.

Has de saber que amb la realització d'activitats creatives d'oci i temps de lleure s'aconsegueix despertar la imaginació i contribueix al creixement personal de l'alumne, un sistema que des d'Aulacat considerem igual d'imprescindible que el que s'ensenya a l'escola.

Com més petits són els nens i nenes més facilitats tenen per aprendre nous coneixements, són com una esponja, per aquest motiu totes les persones que estiguin al seu costat durant aquesta etapa tindran un paper fonamental en l'àmbit educatiu.

Així doncs, amb la realització d'aquest curs a Aulacat aprendràs a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats del lleure educatiu dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Si estàs llest/a per començar un nou camí en el món de l'educació i conèixer tots els seus valors inscriu-te a aquest curs. A Aulacat t'ajudarem a fer-ho possible.

Ah, i recorda que gràcies a la metodologia online de Aulacat podràs compaginar la teva formació acadèmica amb la teva vida personal, perquè poder organitzar el temps d’estudi a la teva manera és essencial per als teus èxits. A més, els nostres professors experts et guiaran durant tot el curs fins que assoleixis els teus objectius.

*Aquest curs online no reglat pren com a referència el temari i els continguts del curs SSCB0209: Dinamització d'activitats de temps de lleure educatiu infantil i juvenil.
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El curs de Dinamització d'activitats de temps de lleure educatiu infantil i juvenil està dirigit a l'acreditació de les unitats de competència a través de l'experiència laboral i de les vies no formals de formació mitjançant les diferents convocatòries d'acreditació de competències.

El curs de Dinamització d'activitats de temps lliure i monitor de lleure està dirigit a totes aquelles persones amb les ganes i la Il•lusió necessària per aportar el seu granet educatiu, i de la manera més divertida, en la vida dels més joves. Algunes d'aquestes persones són els professionals de l'educació o interessats en aquesta, com poden ser mestres d'educació infantil, primària o d'Educació Secundària Obligatòria, pedagogs, psicòlegs, animadors, entrenadors esportius, entre altres, o persones a l'atur que vulguin adquirir una formació específica en aquest camp per a poder incorporar-se al món laboral.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), Prova d'Accés a Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Certificat de professionalitat del mateix nivell, Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família professional, Prova d'Accés a la Universitat (PAU) para majors de 25 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

MF1866_2: Activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil

MF1867_2: Processos grupals i educatius en el temps lliure infantil i juvenil

MF1868_2: Tècniques i recursos d'animació en activitats de temps lliure

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

El curs de preparació de dinamització d'activitats de temps de lleure educatiu infantil i juvenil s'imparteix amb la modalitat online, pensada perquè puguis decidir on, quan i a quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada per als estudiants. Ésuna plataforma educativa que la nostra web posa a la disposició dels alumnes per potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l'alumne.

Els principals eixos pedagògics amb els quals es basa aquest programa formatiu són:

Pla d'estudis totalment personalitzat a les necessitats de cada alumne i seguiment personalitzat durant tot el curs amb assessors pedagògics i professors experts en les matèries.

Avaluació contínua, que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les manques formatives per poder millorar-les.

Metodologia asíncrona i guiada: el tutor guiarà i orientarà als alumnes durant tota la seva formació adaptant les estratègies educatives en cada cas concret, respectant el ritme d'aprenentatge de cada alumne.

Comunicació interactiva amb el tutor a través del Campus Virtual i de les Aules de debat i discussió.

Resolució de tots els dubtes que et puguin sorgir durant l'estudi en un termini màxim de 24 hores.

Programa pràctic, interactiu i cíclic:

1. Tutor: Planifica el tema a treballar.

2. Alumne: Treballa el tema planificat.

3. Tutor: Resol els dubtes plantejats per l'alumne

4. Alumne: Realitza una prova d'avaluació contínua sobre el tema.

5. Tutor: en funció del resultat de la prova, decideix si cal reforçar el tema o pot avançar al següent tema.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable
Posibilitat de doble:

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Dinamització d'activitats de temps de lleure educatiu infantil i juvenil, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri de Treball, l'alumne pot presentar-se a les convocatòries lliures i oficials que convoquen els serveis d'ocupació pública estatals o de les diferents Comunitats Autònomes amb competències, segons el Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, del reconeixement de les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral (BOE num. 205, 25.8.2009).

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions