Curs Monitor de Transport Escolar ONLINE

Monitor de Transport Escolar

Curs Curs Duración del curso 40 hores
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
Si t'agrada l'educació infantil i busques una feina que estigui relacionada, des de Aulacat hem trobat el que necessites, un lloc de treball flexible i que actualment té molta demanda. Et presentem el curs online de Monitor de Transport Escolar!

Amb només 40 hores d'estudi del curs tindràs l'oportunitat d'aconseguir un lloc de treball molt demandat en el que podràs estar en contacte amb els nens i tindràs un horari molt flexible en el que podràs compaginar-te altres de les teves vocacions.

Amb el curs de monitor de transport escolar de Aulacat aprendràs totes les lleis i normes necessàries per a poder dedicar-te al transport escolar. A més, adquiriràs les tècniques i habilitats necessàries per a realitzar correctament una gestió del servei, de seguretat, d'incidents i conflictes o de comportaments.

Segueix creixent, inscriu-te al curs i aconsegueix aquest lloc de treball que tanta gent continua buscant!

Ah, i recorda que gràcies a la metodologia online de Aulacat podràs compaginar la teva formació acadèmica amb la teva vida personal, perquè poder organitzar el temps d’estudi a la teva manera és essencial per als teus èxits. A més, els nostres professors experts et guiaran durant tot el curs fins que assoleixis els teus objectius.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El Curs de Monitor de Transport Escolar està dirigit a qualsevol interessat/da que desitgi orientar la seva carrera professional a la formació educativa duta a terme des de l'àmbit de monitoratge de transports escolars; així com a tots aquells professionals que desitgin perfeccionar els seus coneixements tècnics en aquesta àrea i obtenir un títol de Monitor de Transport Escolar.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable
1. Legislació i transport escolar.
2. Labor de l'acompanyant de transport escolar.
3. Situacions d'emergència i evacuació de l'autobús.
4. Seguretat activa i passiva en els transports escolars.
5. Els usuaris del transport escolar.
6. Recursos educatius: habilitats comunicatives i socials.
7. Recursos educatius: gestió del temps lliure.
8. Primers auxilis i prevenció d'accidents.
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Monitor de Transport Escolar, expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions