A causa de la conjuntura econòmica actual i a la inestabilitat de l'empresa privada molta gent es decideix a estudiar unes oposicions, què passa si aquesta decisió triga a arribar? La indecisió sobre si valdrà la pena, si podrem retenir tants coneixements o si és un handicap a l'hora d'enfrontar-nos al Tribunal recorrerà el teu cap.

Tots aquests dubtes cal reconvertir-les, fer de les nostres “febleses” les nostres fortaleses. Bé, potser fa molts anys que no estudies, però hi ha alguna cosa positiva en això! Tindràs més ganes d'agafar els llibres i reptar-te a tu mateix i no estaràs tan saturat d'estudiar com algú que ha sortit d'una carrera de 4 anys després de portar altres 14 més estudiant sense parar.

A l'hora d'enfrontar-se al Tribunal hauràs de mostrar que l'edat no és un problema, sinó tot el contrari. Gràcies a això has pogut obtenir més experiència al món laboral, tens molta més capacitat de responsabilitat en el treball i, segurament, hagis pogut superar alguna crisi dins de l'àmbit laboral, la qual cosa et brindarà experiència i recursos.

Roberto Cortés és un alumne de l'acadèmia Aulacat que oposita per a Agent de Mobilitat. Es va posar a opositar als 41 anys per aconseguir i tenir una millor formació, així com per obtenir un treball estable en els temps que corren. La decisió d'opositar a Agent de Mobilitat va ser gràcies a les seves ganes de voler ajudar a la gent i provar altres feines diferents a les realitzades fins al moment, per exemple el tema de la vigilància i servir al ciutadà perquè tingui una protecció als carrers.

Roberto comenta: “Alguns temes m'han costat més que uns altres, com per exemple els de Constitució Espanyola, però amb constància i dedicació i tot es pot aconseguir. Dedico un total de 2 hores al dia, i si puc dedicar-li alguna més no dubto a fer-ho, encara que de costum són aquestes 2 hores les que m'han fet avançar en la teoria i veure que a poc a poc he anat adquirint hàbits d'estudi. Al principi va ser una mica costa amunt després de tant temps sense estudiar, però tot s'entrena.”

Roberto recomana estudiar, sigui a l'edat que sigui, per assegurar un treball de qualitat i una millorança en l'estabilitat laboral. Encara t'ho estàs pensant?

fuente: http://www.opositor.com/preparar-oposiciones-opositar-a-los-40/37852